Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/ttaro/public_html/includes/db.php on line 22

Notice: Undefined index: lang in /home/ttaro/public_html/about_us.php on line 7
TTA - inchirieri platforme, nacele, autoridicatoare, PRB, autopropulsate, senile, service, interventii, piese de schimb, transport.
ro en 
SRAC SRAC
 
Inscrie-te acum la newsletterul nostru si primesti ofertele noastre la zi
 

Siguranta inainte de toate
Utilizarea centurilor de siguranta este puternic recomandata  [ ... ]

Nacele de fatada pe cremaliera
Inchiriere schele de fatada autoridicatoare  [ ... ]

Noul model nacela pe senile de la AIRO
Producatorul italian introduce in productie un nou model pe senile pentru a intampina mai bine necesitatile Dvs. Se remarca prin dimensiuni si greutate reduse.  [ ... ]

Inchiriere PRB gama Apache
Oferim spre inchiriere gama de autoutilitare Apache  [ ... ]

Bob lift de materiale si personal
Lifturi de marfa si personal pe cremaliera cu sarcini de pana la 4000 Kg  [ ... ]

Noul site de prezentare platforme si lifturi pe coloana
www.platformeautoridicatoare.ro  [ ... ]
 

La baza activitati noastre veti gasi intotdeauna aproprierea si indrumarea atenta a clientului de catre personalul nostru. Intelegand in totalitate ariile foarte largi de aplicatie oferim solutii personalizate pentru ca lucrarile dvs. sa fie efectuate in maxima siguranta.

Achizitii flexibile, gama completa de utilaje. In oferta noastra veti gasi toata gama de platforme, putand gasi echipamentul cel mai potrivit aplicatiei dumneavoastra: lifturi personal, autopropulsate de tip foarfeca sau boom, electrice si diesel, cu brat articulat sau telescopic, tractabile, montate pe senile sau pe autosasiu. Inlesnim procesul de achizitie datorita ofertelor financiare personalizate in sistem leasing/rate. Pentru o cunoastere in detaliu a produselor comercializate va rugam sa consultati pagina de Produse.

Inchiriere, acces imediat. Parcul propriu de utilaje propus spre chirie este in continua crestere si diversificare oferindu-va posibiliatea de a beneficia de un echipament fara responsabilitatea tehnica de mentenanta si service. Personalul nostru tehnic va sta la dispozitie, garantand interventii in decurs de 48 ore de la notificare oriunde in tara, reusind in acest mod sa asiguram continuitatea activitatii dumneavostra. Termenii de inchiriere sunt flexibili, va propunem colaborari pe termen lung in conditii extrem de avantajoase. Accesati detalii referitoare la disponibilitate consultand pagina de Inchiriere.

Service profesional, sustinere de incredere. Aspect central al pachetului nostru de servicii, asistenta tehnica si toata activitatea de service va garanteaza operativitatea in conditii perfecte de siguranta si eficacitate maxima in cazurile de asistenta si interventii. Colaborarea se materializeaza printr-un contract de service prin care va vom monitoriza produsul in vederea realizarii reviziilor tehnice, asigurarea pieselor de schimb si a consultantei atat la sediul nostru cat si la adresa dvs. Printr-o dotare tehnica bogata, disponibilitate a pieselor originale, autorizatie ISCIR si implementare a sistemului de calitate ISO 9001:2000 asiguram servicii rapide si complete atat partenerilor de piata cat si utilizatorilor finali.

 
 
Copyright © TTA
Inchirieri nacele
acasa | despre noi | inchirieri | produse | service | parteneri | contact
Director Web Energy