Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/ttaro/public_html/includes/db.php on line 22

Notice: Undefined index: lang in /home/ttaro/public_html/partners.php on line 7
TTA - Parteneri - Utilaje de ridicat, brat telescopic, foarfeca, senile, prb
ro en 
SRAC SRAC
 
Inscrie-te acum la newsletterul nostru si primesti ofertele noastre la zi
 

Siguranta inainte de toate
Utilizarea centurilor de siguranta este puternic recomandata  [ ... ]

Nacele de fatada pe cremaliera
Inchiriere schele de fatada autoridicatoare  [ ... ]

Noul model nacela pe senile de la AIRO
Producatorul italian introduce in productie un nou model pe senile pentru a intampina mai bine necesitatile Dvs. Se remarca prin dimensiuni si greutate reduse.  [ ... ]

Inchiriere PRB gama Apache
Oferim spre inchiriere gama de autoutilitare Apache  [ ... ]

Bob lift de materiale si personal
Lifturi de marfa si personal pe cremaliera cu sarcini de pana la 4000 Kg  [ ... ]

Noul site de prezentare platforme si lifturi pe coloana
www.platformeautoridicatoare.ro  [ ... ]
 

Utilaje tip foarfeca si cu brat
AIRO, companie italiana producatoare de utilaje de ridicat tip foarfeca si cu brat cu peste 25 ani de experienta in domeniu, constituie un partener de importanta centrala. Cu o orientare deosebita inspre siguranta lucrului la inaltime din toate punctele de vedere, atat tehnic dar si procedural si legislativ, producatorul e in constanta dezvoltare si integrare de noi tehnologii in propriile produse.

Gama de utilaje de ridicat este deosebit de larga, cuprinzand:

SERIA de personal VG - utilaje de ridicat cu brat de personal, de inaltime si capacitate reduse, utilizate in aplicatii de mentenanta si interventii.
SERIA tip foarfeca SF - platforme autopropulsate de tip "foarfeca" atat electrice cat si diesel, cu inaltimi de lucru si capacitati diferite; folosite cu precadere in accesul sectorului industrial (constructii de hale industriale - instalatii, panouri, grinzi, etc) considerand capacitatea mare si gabaritul utilajului.
SERIA brat telescopic SG - platforme autopropulsate tip "boom" cu brat telescopic, atat electrice cat si diesel (sau cu dubla alimentare), pe diferite inaltimi de lucru; aplicatii multiple atat in constructii industriale cat si civile.
SERIA senilate SC - platforme autopropulsate senilate cu brat telescopic, ideale pentru locatii greu accesibile si pe teren neregulat;

Din aceasta gama oferim o larga selectie de utilaje pentru inchiriere, reusind in acest mod si promovarea acestora ca standard inalt de referinta din domeniu. Airo este o companie ce depune eforturi considerabile la nivel mondial pentru promovarea principiilor de siguranta si calitate, in concordanta perfecta cu strategia de piata a T&T Access Solutions.

 
Copyright © TTA
Inchirieri nacele
acasa | despre noi | inchirieri | produse | service | parteneri | contact
Director Web Energy