Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/ttaro/public_html/includes/db.php on line 22

Notice: Undefined index: lang in /home/ttaro/public_html/service.php on line 7
TTA - Service si asistenta tehnica - Platforme, nacele, PRB
ro en 
SRAC SRAC
 
Inscrie-te acum la newsletterul nostru si primesti ofertele noastre la zi
 

Siguranta inainte de toate
Utilizarea centurilor de siguranta este puternic recomandata  [ ... ]

Nacele de fatada pe cremaliera
Inchiriere schele de fatada autoridicatoare  [ ... ]

Noul model nacela pe senile de la AIRO
Producatorul italian introduce in productie un nou model pe senile pentru a intampina mai bine necesitatile Dvs. Se remarca prin dimensiuni si greutate reduse.  [ ... ]

Inchiriere PRB gama Apache
Oferim spre inchiriere gama de autoutilitare Apache  [ ... ]

Bob lift de materiale si personal
Lifturi de marfa si personal pe cremaliera cu sarcini de pana la 4000 Kg  [ ... ]

Noul site de prezentare platforme si lifturi pe coloana
www.platformeautoridicatoare.ro  [ ... ]
 
Revizia tehnica a utilajelor
Intretinerea utilajelor nu este un cost ci un beneficiu. Asigurandu-va ca utilajul dumneavostra functioneaza corespunzator, se poate preveni timpul de nefunctionare a utilajului si imbunatatirea eficientei acestuia. TTA va ajuta sa anticipati si sa evitati problemele (ce pot aparea pe parcurs) prin efectuarea periodica a reviziei tehnice dupa standardele impuse de catre producator. Siguranta fiind aspectul foarte important, va recomandam ca aceasta revizie sa fie efectuata la timp in asa fel incat utilajele dumneavostra sa aiba o durata de functionare indelungata.

Contracul de service si asistenta tehnica
Expertiza noastra este vitala in momentul in care utilajul necesita interventii, promptitudinea raspunsului nostru minimizand costurile nefunctionarii acestuia. Echipele noastre mobile de reprezentanti service dispun de toate elementele necesare, incluzand manuale tehnice, piese de schimb, uleiuri si consumabile.

Piese de schimb
T&T Access Solutions implementeaza un depozit de materiale pentru a asigura clientilor piesele de schimb in cel mai scurt timp posibil. Datorita puterii noastre de cumparare si in baza relatiilor cu producatorii, achizitionarea pieselor de schimb se face rapid si economic. Piesele de schimb pe stoc sunt expediate in 24 de ore.
 
 
 
Copyright © TTA
Inchirieri nacele
acasa | despre noi | inchirieri | produse | service | parteneri | contact
Director Web Energy